Het concept

Wij zijn geen tuincentrum. Konijnen, diervoeding en tuingereedschap kom je bij ons niet tegen. Ook vind je bij ons geen restaurant en zul je ergens anders je goudvis moeten halen.

Maar wat vind je bij ons dan wel? Eigenlijk is dat heel erg simpel: tuinplanten! De meeste tuinplanten die wij verkopen bloeien 1 jaar, al bieden wij je ook een assortiment vaste planten. Daar heb je dus meerdere jaren plezier van.

Voor tuinplanten kun je bij ons terecht vanaf eind april tot en met halverwege juli. En in deze periode verkopen wij alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Hieronder delen wij de week voor je in, om je een overzicht te geven van onze werkwijze.

Dinsdag

Elke dinsdag van de weken dat wij open zijn, zoeken wij de mooiste tuinplanten voor je uit. Dit doen wij bij de kwekers waarvan wij denken dat ze mooie planten hebben. Daarnaast letten wij natuurlijk op de prijs, zodat wij weten dat het voor jou ook leuk blijft.

Woensdag

Op woensdag komen de bestelde planten bij ons binnen. Nadat de planten bij ons binnen zijn gekomen, maken wij overal foto's van. Deze foto's plaatsen wij aan het einde van de dag op Instagram. Natuurlijk plaatsen wij dan ook de prijs bij alle foto's zodat jij precies kunt zien wat jij die week aan ons hebt.

Vind je social media allemaal niet zo leuk, of heb je nog nooit van Instagram gehoord? Dan ben je natuurlijk vrij om op donderdag tot en met zaterdag gewoon bij ons langs te komen; gezellig!

Donderdag t/m zaterdag

Vanaf donderdagochtend staan in Hattemerbroek alle tuinplanten voor je klaar. Je kunt zoveel uitzoeken als je wilt. Mocht iets bijna op zijn, dan bestellen wij gewoon weer bij. Zo weet je zeker dat je nooit met lege handen staat.

Meer planten, minder plastic

 

De kleinste tuinplanten die wij verkopen zitten verpakt in plastic trays. Heel erg handig natuurlijk, maar echt heel erg milieuvriendelijk is het allemaal niet. Daarom vragen wij jou om zelf iets mee te nemen waarin je je plantjes kunt vervoeren, bijvoorbeeld een kratje net als bij de boodschappen. Dan kunnen wij de plastictrays weer inleveren, zodat ze gerecycled kunnen worden.

Om dit te bevorderen vragen wij voor het meenemen van een plastictray € 0,25. Ook voor de plastic tasjes die je bij ons kunt krijgen vragen wij een vergoeding: € 0,10. Dat is wel iets minder natuurlijk, maar er passen ook minder plantjes in!