Groot aanbod tuinplanten

Groot en divers aanbod

Vanaf eind april tot en met halverwege juli kun je bij ons terecht voor de mooiste buitenplanten. In deze periode verkopen wij op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Iedere dinsdag stellen wij ons aanbod voor die week samen. We maken een bewuste keuze uit de planten die op dat moment bij de verschillende kwekers beschikbaar zijn. Hierbij letten wij op de kwaliteit maar zeker ook op de prijs. Zo willen wij iedereen laten genieten van de mooiste tuinplanten.

Wij zorgen er voor dat het aanbod elke week ruim genoeg is. Van kruipplanten tot hangplanten en van zomerbloeiers op stam tot de mooiste vaste planten later in het seizoen.

Voor een specifieke bloemen in een specifieke kleur, raden wij je aan om naar een Tuincentrum te gaan. Maar wil jij je tuin in de zomer goed gevuld hebben voor een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Instagram

Elke woensdag plaatsen bij op Instagram ons aanbod voor die week. Zo kun je precies zien wat je die week van ons kunt verwachten. Uiteraard vermelden wij bij alle planten de prijs, zodat je kunt zien dat de planten super vers zijn en wij zeker niet de hoofdprijs vragen.