Wie wij zijn

Wij zijn nieuw. In 2022 beginnen wij in Hattemerbroek met de verkoop van de mooiste planten voor in jouw tuin. De planten zijn mooi vol, sterk en helemaal niet duur.

Op deze site vind je meer informatie over hoe wij werken, wat wij je kunnen bieden en wanneer wij jou dit kunnen bieden.

De plantenloods zijn wij niet zomaar begonnen. Wij zijn al langer bekent met de handel in bloemen en planten. De Plantenloods is namelijk een onderdeel van Fleurcentrum Blok.

Zegt Fleurcentrum Blok jou niets, dan heb je misschien wel eens gehoord van Bloemen van Blok? Op deze website kun je terecht voor de leukste plukboeketten of voor een mooi bloemenabonnement.

Fleurcentrum Blok

Misschien ken je wel de bloemenwinkels van Fleurcentrum Blok? Dat bestaat namelijk al iets langer, zo'n 30 jaar. In Nunspeet, Ommen, Wezep en Zwolle verkopen wij bloemen, planten en alles wat daar bij komt kijken. Wil je meer informatie over deze winkels of wil je eenvoudig een boeket bestellen? Kijk dan eens op www.fleurcentrumblok.nl.

Het kan zijn dat je bij De Plantenloods en Fleurcentrum Blok dezelfde tuinplanten ziet staan. In dat geval zijn dezelfde planten bij De Plantenloods goedkoper. Simpelweg omdat voor ons de kosten lager zijn.

Bloemen van Blok

Sinds het najaar van 2020 hebben wij ook Bloemen van Blok toegevoegd aan Fleurcentrum Blok. Bij Bloemen van Blok kun je online terecht voor de mooiste plukboeketten of voor een bloemenabonnement.

Bij de plukboeketten kun je bij elk boeket kiezen uit 3 verschillende maten. De goedkoopste variant van de 3 kun je al bestellen voor maar € 16,50. Bezorgen doen wij in Hattem, Wezep en in Zwolle.

Ook bij de bloemenabonnementen kun je kiezen uit drie verschillende maten. Nadat je je formaat gekozen hebt, kun je aangeven hoe vaak je een boeket thuis wilt ontvangen. Bijvoorbeeld tweewekelijks of maandelijks. De bezorging vind altijd plaats op donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.